Chinees Indisch Restaurant PEKING is gestart in augustus 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een ervaren vertegenwoordiger van de oosterse kookkunst. Wij richten ons op een groot publiek en het doel is de klant te brengen naar de Aziatische wereld. Een middel hiervoor is de grote keuze uit verscheidene gerechten van hoog kwaliteit uit de verschillende hoeken van Azië. Wij streven naar professionele bediening en service. Tevens bieden wij cateringservice aan voor grotere groepen, meer informate hierover vindt u onder “catering” pagina.

Het restaurant is zeer gunstig gelegen en heeft een ruime parkeerplaats waar u als klant uw vervoersmiddel kunt stationeren. Bovendien ligt het pand vlakbij het Centraal Station van Assen, circa 5 minuten op loopafstand. Het interieur is uitgerust met meubilair, beelden en andere kunst uit de Chinese wereld. Dit geeft dat beetje extra voor een mooie oosterse sfeer, dat kunt u al merken bij de eerste stap van de ingang.

Heeft u vragen of opmerkingen dan vernemen wij dit graag van u. U kunt altijd contact met ons opnemen via onze “contact” pagina.